w

ARTISTSLIPP FRA 1. FEBRUAR

Vi har startet på nytt år og booking av artister er i full swing, en del kontrakter er klare og andre er på gang. Vi kan love at det blir mye god musikk der vi forsøker å få til et variert og kvalitativt program. Vi kan også love at det blir mange høydepunkter, både for ihuga blueselskere og andre.

FESTIVALÅR
KJØP BILLETT
06.12.201807:43 Sementblues

Sementblues 2019 er den 10 festivalen og vi håper selvfølgelig at været som vanlig er på vår side den helgen og at det kommer masse folk og lager god Sementblues-stemning.

Med hensyn til booking så foregår den for fullt i disse dager og vi regner med at vi i løpet av slutten av januar kan komme med info om de som er kontraktfestet og klare. Vi er som vanlig tro mot bluesen, vi har et vedtak på at programmet til Sementblues skal inneholde minimum 80 % blues av ulike genre og inntil 20% andre relaterte genre. De tidligere festivalene har hatt både kvalitet og variasjon og vi tar sikte på at den 10 festivalen også vil bli en publikumssuksess. 

Festivalkomiteen og andre jobber ufortrødent videre for å holde orden på de ulike områdene som en festival må ha orden på. 

Det er fortsatt et stort behov for frivillige så det er bare å kontakte oss på frivilliglinken på siden. Om det er folk som har ønske om å være artistvert så er det bare å ta kontakt. Målet er å få en eller to verter på hver artist/band. Vi har behov for flere. Å være artistvert gir en anledning til å bli kjent med nye mennesker og språktrening :-).

Artister til festivalen vil bli lagt ut på hjemmesiden etter hvert som kontrakter skrives. Vi satser på at det fra 1. februar legges ut info om artister på hjemmesiden og på facebook.