w

ARTISTER SEMENTBLUES 2019

Da er tiden inne for å si litt om hvem som skal sørge for blues i bygda tre dager til ende fra torsdag den 18. juli. Det burde være noe for en hver og en liten godbit til de som kanskje ikke er helt bluesfrelst.
Det vil komme mer info om hver enkelt artist på artistsiden etter hvert og så snart vi klarer å oppdatere.

Klar pr. 01.02.19
KJØP BILLETT
06.12.201807:43 Sementblues

Torsdag den 18. Juli 2019 er det duket for den 10 Internasjonale bluesfestivalen ” Sementblues” i Kjøpsvik. I tre dager skal det være Blues i Bygda og musikken skal runge fra flere scener.

 Kjøpsvik kirke vil være stedet å tilbringe denne torsdagskvelden. Da står nemlig amerikanske Kat Riggins og hennes band klar til å gjøre denne kvelden minnerik. De som ikke har anledning til å benytte torsdagskvelden til konsert vil få mulighet å se henne senere på festivalen.

I tillegg til kirkekonserten, kan årets festival by på mange godbiter, og vi kan nevne Fats Domino Tribute, der svenske Jump 4 Joy har satt sammen en forrykende hitparade fra 50-60 tallet.

Ulf & Bo vil også gjøre et eget show.

Videre skal vi stifte bekjentskap med  Ghalia en fremadstormendee blues, R & R sanger / låtskriver fra Brussel, Belgia.  Videre skal vi bli kjent med Johnny Mastro & Mamas Boys, USA, her blir det kraftig, tungt og blått! Folk sier at det er det  "the toughest sounding band around". Bandet med den originale, rå lyden kommer fra New Orleans, LA.

Boogie Banausen kommer med ungdommelig spilleglede og humør. Ungguttene kommer fra Tyskland til Kjøpsvik for å få swingfoten i gang.

For dem som ikke er ihuga blodfans av blues har vi en skikkelig godbit. Hvem har ikke nynnet til «Sebastian» eller «Here Comes The Sun» og gjerne sunget med på «Make Me Smile», - de bør i alle fall være i Kjøpsvik på fredagskvelden, fordi da får vi besøk fra England av selveste STEVE HARLEY & Cockney Rebel, mannen som for ikke lenge siden sto på scenen i et fullsatt Royal Albert Hall, kommer til Kjøpsvik med et (minst)8 manns stort band. 

Reloaded (NO) som gjestet bluesklubben sist høst og som har høstet priser og listeplasseringer vil også bli å se på festivalen.

Det jobbes nå iherdig for å få gjort nødvendige avtaler med de siste som er på blokka. Alt tyder på at det skal bli mange minnerike musikkopplevelser i Kjøpsvik denne helga. Litt info om artistene kan finnes på hjemmesiden etter hvert vi får den oppdatert. Der vil det også komme linker til de ulike artistene.  

Kat Riggins
Johnny Mastro & Mamas Boys
STEVE HARLEY